Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Obnovit původní
12 měsíců záruka

Minimální záruka na veškeré naše zboží je 12 měsíců

Zboží zasíláme do druhého dne

Objednané zboží zasíláme okamžitě, bez dlouhého čekání

Záruka 100% kvality

Veškeré zboží před prodejem důkladně testujeme

Kategorie

STOKKE TRIPP TRAPP ŽIDLIČKA



2 500,00 Kč
S DPH

STOKKE TRIPP TRAPP ŽIDLIČKA 



Počet
Poslední kus skladem

STOKKE TRIPP TRAPP ŽIDLIČKA 

Jídelní židlička Stokke Tripp Trapp řeší moderním rodičům aktivních dětí dvě zásadní věci – funkčnost a design. Tripp Trapp je krásným důkazem toho, že co je užitečné může být hezké a naopak.
 
Správné sezení a vývoj
Pravděpodobně každému rodiči leží na srdci zdravý vývoj jeho dítěte a zrovna poloha sedu patří k těm diskutovanějším. Kdybyste pozorovali své dítě v sedě bez opory, například na zemi, zjistíte, že sedí absolutně správně. Rovně, s rovnou páteří, nepředklání hlavu, nehrbí ramínka. Jakmile si ale sedne na gauč nebo na židli bez správné opory zad a nohou, stane se ze sedu „pololeh“ a všechny přirozené reflexy mizí. Funkčnost jídelní židličky Stokke Tripp Trapp spočívá především v ergonomii a schopnosti 3D růstu spolu s vašim dítětem.
 
Tripp Trapp roste s dítětem - rostoucí židle Stokke

Podpořte správné ergonomické sezení svého dítěte pomocí jídelní židličky Stokke Tripp Trapp. Umožní vám přesně nastavit výšku i hloubku desky sedáku a také opěrek nohou dle aktuální výšky vašeho dítěte. Díky tomuto nastavení nabízíte pro sedavou část dne tělíčku dítěte oporu, která neohrozí, ale podpoří přirozeně správný dětský sed, správné držení těla a správný vývoj páteře. Nožičky dítěte mají nejen nezbytnou oporu, ale i bezpečný, nosný prostor pro svobodné přesunutí váhy, změnu polohy nebo sestoupení na zem. 3D růst židličky tedy znamená nastavitelnost třech zásadních parametrů – výšku sedáku, hloubku sedáku a výšku opěrky nohou.
 
Stokke Tripp Trapp roste s dítětem

Jídlo, hraní, kreslení vše pro běžný život
Tripp Trapp poskytuje optimální polohu pro sezení u jídla, hraní i kreslení. Nemá vlastní pultík dítě můžete i se židličkou přisunout k rodinnému jídelnímu stolu a nabídnout mu tak kromě důstojné „pracovní“ plochy i rovnocenné začlenění do společnosti.
 
Stokke Tripp Trapp jídelní židlička

Bezpečnost
Židlička Stokke Tripp Trapp splňuje veškeré mezinárodní bezpečnostní normy. Je stabilní, dítě v ní dle věku sedí zajištěné, má bezpečnou opěrku nohou a po přisunutí k jídelnímu stolu i opěrku loktů v pravém úhlu k tělu.
 
Stabilita
Zvýšená max. nosnost židličky na 136kg.
 
Tento parametr podporuje Tripp Trapp koncept jako stoličky na celý život jako i vysokou kvalitu a pevnost. Jedná se o nosnost při nastavení pro dospělého.

Židlička Tripp Trapp je vyrobena z pevného a pružného bukového dřeva. Varianty označené Oak jsou vyrobeny z dubového dřeva a varianta Ash je z odolného jasanu s jedinečnou strukturou. Jde o trvanlivé materiály opatřené ochranným, vysoce kvalitním nátěrem. Ten vytváří hladký a odolný povrch, omezuje poškrábání a usnadňuje čištění a údržbu židličky.
 
Montáž
K montáži, demontáži a nastavování židličky Tripp Trapp je potřebný pouze šestiboký klíč, který je součástí dodávky vaší židličky.

Nadčasový design
Dětská jídelní židlička Stokke Tripp Trapp se stane elegantním doplňkem vašeho interiéru. Čisté a jednoduché linie překonávají krátkodobost módních výstřelků esteticky příjemným a nadčasovým designem.
  

Stav zboží použité 
Obsah balení Originální balení
Záruka 12 měsíců
Značka Stokke

k53654
1 ks

Specifický kód