Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Obnovit původní
12 měsíců záruka

Minimální záruka na veškeré naše zboží je 12 měsíců

Zboží zasíláme do druhého dne

Objednané zboží zasíláme okamžitě, bez dlouhého čekání

Záruka 100% kvality

Veškeré zboží před prodejem důkladně testujeme

Kategorie

BOSCH Víceúčelový řezný kotouč EXPERT Carbide Multi Wheel X-LOCK 115 mm, 22,23 mm 2608901192



200,00 Kč
S DPH

BOSCH Víceúčelový řezný kotouč EXPERT Carbide Multi Wheel X-LOCK 115 mm, 22,23 mm 2608901192



Počet
Poslední kus skladem

BOSCH Víceúčelový řezný kotouč EXPERT Carbide Multi Wheel X-LOCK 115 mm, 22,23 mm 2608901192

Dlouhá životnost při řezání různých materiálů! Profesionálové oceňují úhlové brusky pro jejich schopnost řezat houževnaté materiály, jako je beton, kámen a kov. S kotoučem EXPERT Carbide Multi Wheel může být tento praktický nástroj ještě všestrannější a efektivně řezat všechny druhy měkčích materiálů, jako je dřevo, plasty a moderní kompozity. S kotoučem EXPERT Carbide Multi Wheel se vaše úhlová bruska stane ještě všestrannější. Pro mnoho řemeslníků to může být jediné elektrické nářadí, které potřebují.
 
Carbide Technology pro dlouhou životnost při řezání různorodých materiál.
 
Profesionálové oceňují úhlové brusky pro jejich schopnost řezat houževnaté materiály, jako je beton, kámen a kov. S kotoučem EXPERT Carbide Multi Wheel může být tento praktický nástroj ještě všestrannější a efektivně řezat všechny druhy měkčích materiálů, jako je dřevo, plasty a moderní kompozity.
 
Kotouč EXPERT Carbide Multi Wheel má na svém okraji ostrá karbidová zrna pro extrémně efektivní řezání různých materiálů. Zrno je spojeno s ocelovým tělem laserovou technologií pro extra pevné spojení. Výsledkem je bezpečný a spolehlivý řezný kotouč, který si udržuje konstantní rychlost a hloubku po celou dobu životnosti.
 
S kotoučem EXPERT Carbide Multi Wheel se vaše úhlová bruska stane ještě všestrannější. Pro mnoho řemeslníků to může být jediné elektrické nářadí, které potřebují.
 
X-LOCK – stačí nacvaknout. Nejrychlejší systém výměny příslušenství na trhu. Kompatibilní také s úhlovými bruskami s maticí a závitem.

  • Skupinový název: Víceúčelové řezné kotouče EXPERT Carbide Multi Wheel X-LOCK
  • Název: Víceúčelové řezné kotouče EXPERT Carbide Multi Wheel X-LOCK 115 mm, 22,23 mm
  • Produktová řada: EXPERT
  • Profesionálové oceňují úhlové brusky pro jejich schopnost řezat houževnaté materiály, jako je beton, kámen a kov. S kotoučem EXPERT Carbide Multi Wheel může být tento praktický nástroj ještě všestrannější a efektivně řezat všechny druhy měkčích materiálů, jako je dřevo, plasty a moderní kompozity.
  • Kotouč EXPERT Carbide Multi Wheel má na svém okraji ostrá karbidová zrna pro extrémně efektivní řezání různých materiálů. Zrno je spojeno s ocelovým tělem laserovou technologií pro extra pevné spojení. Výsledkem je bezpečný a spolehlivý řezný kotouč, který si udržuje konstantní rychlost a hloubku po celou dobu životnosti.
  • S kotoučem EXPERT Carbide Multi Wheel se vaše úhlová bruska stane ještě všestrannější. Pro mnoho řemeslníků to může být jediné elektrické nářadí, které potřebují.
  • Celý název: Kotouče EXPERT Carbide Multi Wheel pro dlouhou životnost při řezání různých materiálů
  • Carbide Technology pro dlouhou životnost při řezání různorodých materiálů
  • Dlouhá životnost
  • Dlouhá životnost při řezání různých materiálů
  • Carbide Technology
  • Díky využití odborných znalostí o Bosch Carbide Technology jsou na nástroje připevněna mimořádně ostrá brusná zrna z tvrdokovu. Vysoce kvalitní slinutý karbid má mimořádné brusné vlastnosti a zvládne i velmi odolné materiály. Kombinace odolnosti a rychlosti zajišťuje vynikající produktivitu.
  • Multi materiál: Tvrdé dřevo; Dřevo s hřebíky; Plasty; Sádrokartonová deska
  • Upínání: X-LOCK, Velikost otvoru 22,23 mm
  • Rozhraní: X-LOCK – stačí nacvaknout. Nejrychlejší systém výměny příslušenství na trhu. Kompatibilní také s úhlovými bruskami s maticí a závitem.; S otvorem 22,23 mm pro běžné úhlové brusky s pojistnou maticí.
  • Typ stroje: Malá úhlová bruska
  • Použití stroje: Pro malé úhlové brusky



EAN: 4059952567501

Stav zboží Zabaleno
Obsah balení Kotouč
Záruka 12 měsíců
Značka Bosch

11/3648
1 ks

Specifický kód