Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Obnovit původní
12 měsíců záruka

Minimální záruka na veškeré naše zboží je 12 měsíců

Zboží zasíláme do druhého dne

Objednané zboží zasíláme okamžitě, bez dlouhého čekání

Záruka 100% kvality

Veškeré zboží před prodejem důkladně testujeme

Kategorie

Sluchátka Apple EarPods MNHF2ZM/A



350,00 Kč
S DPH

Sluchátka Apple EarPods MNHF2ZM/A



Počet
Poslední kus skladem

Sluchátka Apple EarPods MNHF2ZM/A

Ergonomicky tvarovaná sluchátka Apple EarPods vám perfektně sednou do uší a budou pohodlné i při dlouhodobém používání. Nepřekvapí je voda ani pot, takže je rozhodně nemusíte schovávat při prvních kapkách deště. Reproduktory přenáší skvělý zvuk bez ztrát a s výraznými basy. Pomocí ovladače na šňůrce sluchátek upravíte hlasitost, nastavíte přehrávání nebo třeba přijmete a zavěsíte hovor. Telefon může tedy celou dobu zůstat ve vaší kapse, zatímco vše vyřídíte stisknutím tlačítka. Tato verze sluchátek má klasický 3,5mm konektor.
 
Pro vaše pohodlí
Tvar sluchátek EarPods je přizpůsobený tvaru lidského ucha, takže je jejich nošení maximálně pohodlné. Navíc jsou odolné proti vodě a potu, a tak je můžete používat i při sportu nebo v dešti.
 
Kvalitní zvuk
Ať už budete telefonovat, poslouchat rádio nebo oblíbený podcast, můžete se těšit na špičkový zvuk. Reproduktory sluchátek jsou totiž konstruovány tak, aby přenášely zvuk s minimálními ztrátami.
 
Jednoduché ovládání
Telefon nemusíte vytahovat pokaždé, když potřebujete upravit hlasitost. Přes praktický ovladač na šňůře nejen zesílíte a zeslabíte přehrávanou skladbu, ale můžete také ovládat přehrávání nebo přijmout a ukončit hovor. Sluchátka k vybranému zařízení připojíte klasickým 3,5mm konektorem.
  

Stav zboží Zabaleno
Obsah balení Originální balení
Záruka 12 měsíců
Značka Apple

12/3934
1 ks

Specifický kód