Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Obnovit původní
12 měsíců záruka

Minimální záruka na veškeré naše zboží je 12 měsíců

Zboží zasíláme do druhého dne

Objednané zboží zasíláme okamžitě, bez dlouhého čekání

Záruka 100% kvality

Veškeré zboží před prodejem důkladně testujeme

Kategorie

Sluchátka Edifier W240TN



800,00 Kč
S DPH

Sluchátka Edifier W240TN



Počet
Poslední kus skladem

Sluchátka Edifier W240TN

Bezdrátová sluchátka Edifier W240TN TWS jsou vybavena dvěma měniči pro vysokou kvalitu zvuku. Bluetooth 5.3 se postará o rychlé a stabilní připojení a aktivní potlačení šumu vám umožní zbavit se hluku. Můžete také využít funkce a nastavení dostupné v aplikaci Edifier Connect. Sluchátka jsou také vodotěsná podle normy IP55 a mají dlouhou životnost.
  
Ještě lepší kvalita zvuku
Proč mají tato sluchátka tak dobrý zvuk? Model W240TN je vybaven dvěma dynamickými koaxiálními měniči, takže si můžete vychutnat bohaté detaily a dokonalou harmonii. 10mm woofer a 6mm tweeter poskytují hluboké a silné basy, příjemné výšky a širší frekvenční rozsah. Získejte zajímavější hudební zážitek a objevte dosud neznámé detaily svých oblíbených skladeb!
  
Aktivní potlačení hluku
Rozlučte se s nepříjemným hlukem. Tato sluchátka podporují aktivní potlačení hluku, takže můžete eliminovat zbytečný hluk a poslouchat hudbu nebo oblíbený podcast bez rušení. Chcete raději slyšet, co se děje kolem vás? Vyberte režim okolního zvuku a přizpůsobte si ho v aplikaci Edifier Connect. Důležitá oznámení stanice ani informace od kolegů vám neuniknou!
 
Bluetooth 5.3
Problémy s kvalitou bezdrátového připojení jsou minulostí. Pokročilá technologie Bluetooth 5.3 zajišťuje rychlý a stabilní přenos, nižší spotřebu energie a vysokou odolnost proti rušení. K dispozici je také speciální herní režim s latencí pouze přibližně 80 ms. Jedná se o ideální volbu pro hráče - díky dokonalé synchronizaci obrazu a zvuku snadno porazíte své soupeře!
  
Telefonování
Se sluchátky Edifier W240TN můžete pohodlně telefonovat i ve velmi hlučném prostředí. Technologie redukce šumu AI DNN spolehlivě eliminuje zbytečný šum a zároveň zlepšuje zvuk vašeho hlasu. Ať už se jedná o přeplněný autobus, centrum města nebo supermarket, ujistěte se, že vás volající perfektně slyší, ať už jste kdekoli.
 
Dlouhá pracovní doba
Už se nemusíte bát, že se vám sluchátka příliš rychle vybijí. Sluchátka W240TN vydrží přehrávat hudbu až 7 hodin se zapnutým potlačením hluku nebo až 8,5 hodiny, pokud je vypnete. Přiložené pouzdro umožňuje prodloužit tuto dobu na 21 hodin nebo 25,5 hodiny. Nyní můžete poslouchat své oblíbené skladby v práci, doma i na cestách! Navíc stačí pouhých 10 minut nabíjení, abyste mohli přehrávat hudbu další 2 hodiny.
 
Komfort používání
V sadě naleznete nejen sluchátka, ale také 4 páry gumiček ve tvaru. různé velikosti (XS, S, M a L). Díky tomu můžete výrobek optimálně přizpůsobit svým potřebám a užívat si pohodlí při používání. Sluchátka W240TN dokonale padnou do uší a díky zabudovaným tlačítkům se snadno používají. Sluchátka také podporují hlasového asistenta a jsou vodotěsná podle normy IP55 - můžete je bez obav používat během tréninku. Kromě toho mají moderní a stylový design.
 

  • Výrobce: Edifier
  • Konstrukce: do uší
  • Citlivost: 92 dB/mW
  • Kmitočet min: 20 Hz
  • Kmitočet max: 20000 Hz
  • Typ sluchátek: špunty
  • Hmotnost: 11.6 g
  • Vodotěsná sluchátka: ano
  
Stav zboží Použité
Obsah balení Viz. foto
Záruka 12 měsíců
Značka Edifier 

1/3987
1 ks

Specifický kód