Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Obnovit původní
12 měsíců záruka

Minimální záruka na veškeré naše zboží je 12 měsíců

Zboží zasíláme do druhého dne

Objednané zboží zasíláme okamžitě, bez dlouhého čekání

Záruka 100% kvality

Veškeré zboží před prodejem důkladně testujeme

Kategorie

Apple TV 4K 64GB MN873CS/A



3 100,00 Kč
S DPH

Apple TV 4K 64GB MN873CS/A



Počet
Poslední kus skladem

Apple TV 4K 64GB MN873CS/A

Ponořte se naplno do multimediálního světa s Apple TV 4K a mějte tisíce aplikací na dosah ruky. Veškerý obsah si díky skvělé kvalitě obrazu a zvuku vychutnáte skutečně naplno. Kromě celé řady filmů a seriálů nejen od společnosti Apple, ale také dalších populárních streamovacích služeb, získáte přístup k aplikacím Apple Arcade, Apple Music a připojíte se i do sdílené knihovny iCloud. Ovládání Apple TV 4K je jednoduché a intuitivní – kromě chytrého ovladače Apple Remote s možností hlasového ovládání využijete i svůj chytrý telefon s operačním systémem iOS. Apple TV 4K se navíc s podporou rozhraní pro připojení do smart domácnosti stane plnohodnotným členem a centrálou chytrého domova.
 
S Apple TV 4K si můžete do sytosti užívat filmy a seriály od Apple Originals i dalších populárních streamovacích platforem ve špičkové obrazové a zvukové kvalitě. Služby Apple TV a Apple TV+ nabízí celou řadu populárních pořadů, filmů a seriálů, ze kterých si jistě vyberete.
  
S Apple TV 4K máte tisíce zábavných a užitečných aplikací, her a médií na dosah ruky. Hraní her z Apple Arcade je díky výběru vlastní obrazovky a možnosti připojení více ovladačů skutečný zážitek. Dále můžete poslouchat hudbu z Apple Music nebo si prohlížet fotky ze sdílené knihovny iCloud.
  
Moderní HDR formáty jako Dolby Vision a HDR10+ přináší obraz ve špičkové kvalitě s vynikající úrovní detailů v temných i jasně barevných obrazech. Na velké obrazovce si detaily ve vysoké kvalitě vychutnáte skutečně naplno. Kalibraci barev pro ten pravý zážitek ze špičkového obrazu lze provést prostřednictvím telefonů iPhone.
 
Na zvukových soustavách kompatibilních s Dolby Atmos budete vnímat silný prostorový zvuk ve formátech Dolby Atmos 5.1 a 7.1 ze všech směrů. Po připojení AirPods pocítíte kouzlo prostorového zvuku přizpůsobujícího se pohybům vaší hlavy a funkce sdílení navíc umožňuje připojení až dvou AirPods najednou s možností ovládat hlasitost pro každé zvlášť.
 
Ovládání Apple TV 4K je jednoduché a vysoce intuitivní. Dotykovým clickpadem na ovladači Apple Remote televizi zapínáte, vypínáte, měníte hlasitost, přepínáte mezi epizodami, zkrátka ovládáte základní funkce televize. Podržením bočního tlačítka pak spustíte hlasové ovládání a vše potřebné jednoduše nadiktujete. Televizi lze ovládat i prostřednictvím vašeho telefonu iPhone, kde naleznete další pokročilé funkce.
  
Apple TV 4K je kompatibilní se zařízeními HomeKit a podporuje nové rozhraní propojení chytré domácnosti Matter, díky kterému snadno a rychle propojíte všechna zařízení chytré domácnosti z více platforem. Možnost vzdáleného přístupu vám pak umožní ovládat chytrá zařízení prostřednictvím aplikace Domácnost i mimo domov.
 

  • Výrobce: Apple
  • Operační systém: tvOS
  • Interní paměť: 64 GB
  • Full HD: ano
  • Podpora 4K: ano
  • Podpora titulků: ano
  • Apple HomeKit: ano
  • Amazon Alexa: ne
  • WI-FI: ano
  • HDMI: ano

 

Stav zboží Zánovní
Obsah balení Originální balení
Záruka 12 měsíců
Značka Apple

1/4090
1 ks

Specifický kód