Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Obnovit původní
12 měsíců záruka

Minimální záruka na veškeré naše zboží je 12 měsíců

Zboží zasíláme do druhého dne

Objednané zboží zasíláme okamžitě, bez dlouhého čekání

Záruka 100% kvality

Veškeré zboží před prodejem důkladně testujeme

Kategorie

BOFIX - proti plevelům 250ml (expirace)



250,00 Kč
S DPH

Lovela Herbicid BOFIX proti plevelům 250ml



Počet
Poslední kus skladem

BOFIX proti plevelům

 

Postřikový herbicidní přípravek Bofix pro hubení dvouděložných plevelů v trávníku a travních porostech. Balení: 250 ml. Bez krabice.


Bofix je velmi oblíbený selektivní herbicid určený k likvidaci plevelů v trávnících. Působí likvidačně na dvouděložné plevele (jitrocel, smetánka, ptačinec žabinec, konopice, hluchavka, kopřiva, svlačec, penízek, ostružiník, jetel, lebeda, pcháč oset atd.). Nepůsobí na trávy. Jeho použití je vhodné také pro mladé trávníky. Má velmi rychlý účinek patrný už po několika hodinách. První seč po anti-plevelové aplikaci okrasného trávníku by měla být ponechána na trávníku jako mulč nebo odstraněna ze zahrádky. Tuto seč se nedoporučuje kompostovat. První sekání po aplikaci se doporučuje nejdříve za 10 - 14 dní. účinné látky: klopyralid, fluroxypyr, MCPA velmi rychlý účinek patrný už po několika hodinách-2 hodiny po aplikaci už může pršet vydatnost:50 ml přípravku stačí k přípravě cca 2-5 l aplikační kapaliny (na plochu cca 83-125 m²)

Použití: postřikem na vzrostlé plevele max. 1x za vegetační sezónu neaplikujte do 2 dnů po sečení trávníků pozor na úlet postřikové kapaliny při provádění ošetření v blízkosti pěstovaných dvouděložných rostlin přípravek nesmí zasáhnout okolní porosty (pro které není tento přípravek registrován) Ochranná lhůta: 28 dní Dávkování: 40-60 ml/4 l/100 m2 Balení: 250 ml Herbicid je pesticid používaný k likvidaci nežádoucích rostlin, např. plevelů nebo invazních rostlin.


EXPIRACE: 24.3.2024

1/4012
2 ks

Specifický kód